perjantai 25. toukokuuta 2012

JEE kysymys haaste Heidiltä :)

1. Millainen on mielestäsi hyvä/mielenkiintoinen blogi?
- Sopivasti tekstiä , että ei tylsisty eikä jää liian lyhyeksi ettei saa käsitystä. Paljon isoja kuvia !2. Lemppari vaatemerkit?
Tää on vaikee mut ehk top 3 : Guess, Louis Vuitton ja Ed Hardy + dolce gabbana menee3. Kerro 10 asiaa jotka haluat toteuttaa elämäsi aikana? Voi olla ihan pieniäkin asioita. =)
1, Matkata maailman ympäri/jokaisessa maassa paitsi saksassa ja venäjällä 2, Pyytää kesällä yhtä kivaa tyyppiä ulos kavereiden kanssa <3 3, Käydä linnanmäellä UKOSSA 4, Valvoa 2 päivää putkeen! 5,   Perustaa perhe 6, Suorittaa ajokortti 7, Ostaa avoauto 8, Omistaa lemmikki 9, Saada napakoru 10, Omistaa parisänky !4. Seuraava ostoskohde?
En tajunnut tarkalleen kysymystä mut jos tajusin niin aijon ostaa neon pinkit kulutetut shortsit tai neon keltaiset pillit!5. Mitkä asiat ovat tärkeimmät elämässäsi?
Perhe+ sukulaiset, tärkeimmät kaverit ja tää rauha6. Koskettavin hetki elämässäsi?
mmm, jaa'a ehkä kun Teemu ja Heidi meni naimisiin ihan positiivisella tavalla... se vaan jotenki oli niin ilonen asia et se kosketti oudon paljon (;7. Lemppari vaatekokonaisuus tällä hetkellä? Kuva olis plussaa. ;)
mustat tai tumman siniset farkut, harmaa väljä paita ja turkoosit pitkät sulkakorvakorut ( kuvan voin laittaa ensipostauksessa)8. Kaverisi ulkomailta tulee ensi kertaa Suomeen. Mitä paikkoja esittelisit hänelle kaupungissasi?
jaah, ehkä näyttäisin maisemia ja veisin hänet johonki museoon!
jamhjjaaaaa
9. Mielenkiintoisin kirja minkä olet lukenut?
En paljoo lue kirjoja mut oisko ala-asteelt joku tosi tosi jännä kirja. en muista enää nimee10. Voitat 10 000e arvonnassa bileiden järjestämiseen. MiIllaset niistä tulisi? Teema, mahdolliset 
esiintyjät jne.
Tsoi isot tai hmm niihin ehk tulis just meijän koulusta paljon äää emt. Mut teema ois neon värit tai pinkki, esiintyjiin tulis jukka poika mut aik paljon menis kyl rahaa näihi ulkolaisiin mut niil on parempaa musaa ni tilaisin david guettan dj:ks ja enrigue iglesiaksen laulamaan <3 tarjolla siel ois vaahtokarkkeja, hyvää juotavaa kaikkien maun mukaan ja sellaset välkkyvän valot... ei kauheen sivistyneetn mut sillee et ei mekkoo päälle vaa jotkut pillit ja tällee ;)11. Kiinnostaako osallistuminen bloggaajien miittiin paikkakunnallasi jos sellainen järjestetään?
en tiedä mikä on miitti.. mut ei mua varmaan kiinnostais paljoo ku tää mun blogi on enemminki mun avautumis paikka jos kerron päivien tapahtumist ....

1 kommentti: